Vermont

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Vermont

Некретнина за продају у Вермонту

Границе Массацхусеттса на југу, Нев Хампсхире на истоку, Нев Иорк на западу и Канада на сјеверу

Ако тражите некретнину за продају у Вермонту, морате прочитати наш извјештај о овој земљи.

Вермонт је држава на североистоку Сједињених Држава позната по свом природном пејзажу, углавном прекривеном шумама. Вермонт је познат и по преко 100 покривених мостова, направљених у дрвету, који датирају из 19. века, и за масовну производњу јаворовог сирупа.

Полугодишњи извештај је важна прекретница у кретању некретнина, посебно у северозападном Вермонту. Налазимо се у средини традиционалне тржишне висине.
 
Број некретнина за продају у Вермонту у свим категоријама, укључујући појединачне породице, стамбене зграде, вишепородичне некретнине, земљиште и луксуз, у северозападном Вермонту је висок у првој половини 2017. године. , али опада продаја дугорочних јединица. Просјечне продајне цијене наставиле су расти за продају. Просјечне продајне цијене су додане на 2,0%.

Вермонтово тржиште одражава тренутни национални тренд ниских залиха.

Такође, растуће стопе хипотека су фактор. У 2012. години, стопе хипотека су порасле са 4% на 4,5%, што је повећало хитност неких купаца да купе имовину за продају у Вермонту.

Овде су продавачи видели велику потражњу за куповином, посебно у ценовним сегментима мањим од 350.000 долара.

 По први пут у јуну у 10 година, цене некретнина за продају у Вермонту су ниже, уз пад од 3,5% у односу на јун претходне године.

Стамбени крајолик се промијенио у прошлој години, а федерална влада је 1. јануара спровела стрес тест који се односи на интересе будућности.

За мјесец за редом, продаја некретнина је истекла.

Продаја у резиденцијалном сектору смањена је за 13,7% у односу на јуни 2017 .; продаја стамбених јединица смањена је за 13,3%, а продаја етажних кућа за 15,6%.

Нове продаје се настављају и очекују да ће се наставити у јесен.

Нека подручја локалног тржишта су боља од других, као што су Дуннвилле и Гримсби.

Нарочито активна подручја у посљедњих неколико година, као што су Хамилтон Еаст, Хамилтон центар и Бурлингтон, и даље успијевају мање продаје.

 •  
  Селим се у Вермонт. Емигранти и живе у Вермонту

      На основу анализа које настављамо да чинимо, у потрази за главним карактеристикама које нацију чине конкурентнијом од других, свакако не бисмо могли занемарити јединствену и практичну стварност. Са звездама и пругама у срцу, које се налазе у региону Нове Енглеске, водеће стање нашег мини-в ...

 •  
  5 најбољих америчких држава где да се крећу. Изненађење? Вермонт!

    Сваке године се рангирају по цијелом свијету о добробити, сигурности и, опћенито, најбољим увјетима живота. Данас ћемо анализирати пет америчких држава које ће вас изненадити. Једна од њих која ће вас изненадити је Вермонт. Након овог кратког чланка можда ћете бити заинтересовани за куповину ст ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 15440

Prodaja Вила, Vermont, Burlington, Shelburne, 550 Hinesburg Road

144,351,878.37RSD
Prodaja
Вила

397.81 m²
Изванредна Лакефронт Товнхоусе! Елегантан и софистициран са језера и планине погледа и западне заласке сунца са скоро свакој соби. Овај дом комбинује ...
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Podešavanja

  Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

  Cет сада Не приказуј поново
BB